Business Yoga – in company

“Je hoofd krijgt rust, maak weer contact met je eigen kracht”

BUSINESS YOGA

Geef je werknemers de kans om tijdens de werkdag een moment van rust te nemen. Een mooi en waardevol kado. Goed voor de werknemer, goed voor het werk & goed voor de algehele sfeer. Iedereen wordt er beter van!

Hoe werkt het?

In een korte Kundalini Yoga les van een half uur, word je je weer bewust van je lichaam en komt je geest tot rust. We doen een aantal opwarm oefeningen en vervolgens een korte serie actieve oefeningen, met specifieke bewegingen, soms gecombineerd met een intensieve ademhaling. Deze korte onderbreking geeft zeker een krachtig effect.

De Yoga kan vanaf de stoel of vanaf de grond. Wil je graag een langere yoga les op de werkvloer, of een ontspannende / inspannende onderbreking op een vergader- of teamdag? Dat kan, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Probeer het uit met een proef aanbieding:
Een sessies van 45 min Business Yoga voor € 50,- (excl BTW)

Door het te ervaren krijg je een goed beeld van het effect, en weet je dat het werkt. Daarna kunnen we bespreken of en in wat voor een vorm en frequentie het zou passen binnen uw bedrijf.

U geeft uw medewerkers hiermee een waardevol kado, voor u is het een goede investering voor het welzijn van uw personeel.

 • Standaard tarief:
  € 90,- per les (30 min les)
  € 120,- per les (60 min les)
 • Tienrittenkaart:
  € 850,- (30 min)
  € 1150,- (60 min)
 • Vergaderdag onderbreking: € 200,- (90min)
  Lange Kundalini Yoga les met meditatie en diepe ontspanning

Ik kom op locatie, dus het kost uw werknemer geen extra tijd. Omkleden is bij de korte business yoga niet perse nodig.

Wilt u graag meer informatie of sparren over de mogelijkheden?
Ik kijk graag met u mee wat er past bij uw bedrijf en uw personeel.

Marieke Broers
marieke@beleefyoga.nl

06 20882262

Testimonials

“Als ik de businessyoga les van Marieke inloop, loopt mijn hoofd meestal over van deadlines en to-do lijstjes. Tijdens de inspannende maar ook ontspannende yoga les komt er rust in mijn hoofd en als ik de les uitwandel kan ik de dag vol overzicht en kalmte weer aan!”  

Medewerker MHB, Herveld

“We komen graag naar de Yoga-lessen van Marieke; wekelijks hebben we bedrijfsyoga in-company tijdens de lunchpauze. Marieke geeft op een frisse en ontwapenende manier les, het brengt telkens weer een heel prettige ontspanning in het bedrijf. En het is zowiezo leuk om elkaar op deze manier te ont-moeten !

Mark Mathijssen
Algemeen Directeur, MHB Herveld