Business Yoga

“Je komt met je hoofd los van je werk, je maakt weer contact met je eigen kracht”

Yoga In Company

Geef je werknemers de kans om tijdens de werkdag een moment van rust te nemen. Een mooi en waardevol kado. Goed voor de werknemer, goed voor het werk & goed voor de algehele sfeer, iedereen wordt er beter van.

Hoe werkt het?

In een Kundalini Yoga les van een half uur, maak je weer contact met je lichaam en komt je geest tot rust. We doen een aantal opwarm oefeningen en vervolgens een korte serie actieve oefeningen, gecombineerd met specifieke bewegingen en een intensieve ademhaling, waardoor deze korte onderbreking zo een krachtig effect heeft. Je gaat hierna opgeladen, relaxed en helder weer aan het werk.

Deze vorm van Yoga kan vanaf de stoel. Wil je graag een langere yoga les, of een ontspannende (of inspannende) onderbreking, op een vergader- of teamdag? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kennismaking aanbod: Proefles voor € 75,-

Kundalini Yoga is verrassend en wat anders dan de bekende Yoga vormen. Het wordt ook de Yoga van de ervaring genoemd. Met een proefles merk je wat het effect kan zijn van zo n kort moment op de dag even iets heel anders doen… en dat het inderdaad heel efficiënt werkt. Bekijk na de proefles of het past bij uw bedrijf en uw werknemers.

Tarieven
€ 100,- per sessie (30 min les)
* Tienrittenkaart € 850,-
€ 150,- per sessie (60 min les)
* Tienrittenkaart € 1350,-
* Vergaderonderbreking € 150,-  (60 min les)

Ik kom naar de locatie, dus het kost de werknemer maar een half uur. Omkleden is niet nodig. Voor de les van 60 min is het fijner om vanaf de mat te werken. Als u daarvoor een ruimte ter beschikking heeft. Ik neem de matjes mee.

Wilt u graag meer informatie of sparren over de mogelijkheden?

Neem gerust contact met me op
Marieke Broers

marieke@beleefyoga.nl

06 20882262