Businessyoga-nw

Je hoofd een moment los van je werk

Yoga in Company

Geef je werknemers de kans om tijdens de werkdag een moment van rust te nemen. Een mooi en waardevol kado. Goed voor de werknemer, goed voor het werk & goed voor de algehele sfeer, iedereen wordt er beter van.

Hoe werkt het?

In een Kundalini Yoga les van een half uur, maak je weer contact met je lichaam en komt je geest tot rust. We doen een aantal opwarm oefeningen en vervolgens een korte serie actieve oefeningen, gecombineerd met specifieke bewegingen en een intensieve ademhaling, waardoor deze korte onderbreking zo een krachtig effect heeft. Je gaat hierna opgeladen, relaxed en helder weer aan het werk.

Deze vorm van Yoga kan vanaf de stoel. Wil je graag een langere yoga les, of een ontspannende (of inspannende) onderbreking, op een vergader- of teamdag? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kundalini Yoga is de Yoga van de ervaring. Na drie keer merk je goed wat het effect is en dat het inderdaad heel efficiënt werkt. U kunt daarna besluiten of en welke vorm en frequentie er past bij uw bedrijf en uw werknemers.

Normaal tarief: € 100,- per sessie (30 min les)
Tienrittenkaart: € 850,-
Vergaderonderbreking: € 150,- (60 min les)

Kennismakingsaanbod: 3 sessies voor € 225,-

Ik kom naar de locatie, dus het kost de werknemer echt maar een half uur.
Omkleden is niet nodig.

Wilt u graag meer informatie?

Neem contact met me op via:

marieke@beleefyoga.nl / 06 20882262