Waalzinnig Festival – Free Yoga !

Beleef Yoga is een van de CoProducties van het Waalzinnig Festival 2020!!

Op de festivaldag op zondag 7 Juni zal ik yoga geven bij de Lux, zodat wie wil even kan ontsnappen van alle drukte en gezelligheid buiten. In de maanden voorafgaand aan de festivaldag geef ik een Yogacyclus van 8 bijeenkomsten op de vrijdagmiddag van 13u – 15u. Zin om mee te doen? Er zijn nog een paar plekjes vrij.

Er zijn geen kosten verbonden aan de lessen. Wel wordt verwacht dat je openstaat voor het ontmoeten van de andere deelnemers. Het thema van het project is Yoga & Verbinding; verbinding met jezelf en van daaruit verbinding met de ander.

DE YOGA

Kundalini Yoga is een yogavorm die uit veel verschillende facetten bestaat. Oefeningen kunnen intensief en uitdagend zijn en soms juist heel meditatief van aard. Meditatie & Pranayama is een terugkerend onderdeel in de les en soms zingen we een Mantra.

Alle lessen beginnen met rustige opwarmoefeningen en eindigen met een diepe ontspanning met muziek.

Kundalini Yoga is steeds weer anders. Het blijft daardoor verrassen en je kunt het nooit fout doen, zolang je maar luistert naar de signalen van je eigen lichaam en meedoet met de intensiteit die bij jou past op dat moment. Ook met een blessure is het (juist) goed om aan Yoga te doen.

Je zal merken dat je energie meer gaat stromen en je ontspant in je lichaam en je geest. Iedereen kan zich aanmelden, of je nu iets bijzonders onder de leden hebt of helemaal gezond bent en gewoon nieuwsgierig aar de Yoga,  en de ander! Iedereen is van harte welkom!

Je kunt in januari een proefles Kundalini Yoga komen volgen van 15:30u – 16:45u bij Surya als je eerst graag wilt kennismaken.
(Daar zitten wel kleine kosten aan: proefles 5 Euro of een proefpakket van 3x voor 20 Euro)

DE PRAKTISCHE INFO

  • De lessen worden op vrijdagmiddag gegeven in Gezondheidscentrum Surya in de Professor Molkenboerstraat 30A Nijmegen
  • De eerste bijeenkomst is op 14 februari, de laatste op 10 April & met Carnaval is er geen les
  • Tijd: van 13u – 15u (dit is inclusief thee drinken en na praten)
  • Materiaal is aanwezig, ervaring met yoga is niet nodig

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar: marieke@beleefyoga.nl
Je ontvangt vervolgens een aanmeldformulier, na inschrijving is je plekje gereserveerd

*Ga naar de facebookpagina van het Festival voor meer informatie*