Rebirthing Workshop 22 juni

REBIRTHING MEDITATIE
Diepgaande, transformerende yoga uit de Kundalini Yoga Rebirthing Series van Yogi Bhajan

Op 22 juni komt Ingrid Bal/Charan Kamal Kaur naar Nijmegen om ons in te wijden en te begeleiden bij een sessie uit deze serie waarin de Mind centraal staat. De Rebirthing serie is een diepe meditatie techniek die invloed uitoefent op je onderbewuste gedachte patronen. Pure gedachten bezitten een grote kracht over hoe je in je leven functioneert en naar de wereld kijkt. Doel van de Rebirthing meditatie is het automatische proces van de Mind te overwinnen en bewust te worden van de pure stilte en oorspronkelijke kracht van de mind.

Ingrid geeft een lezing en sessie die lang kan doorwerken en kan leiden tot een fundamentele innerlijke verschuiving: CLEANING THE MIND
Wat is de Mind eigenlijk? En hoe verhoudt het zich tot het intellect, het brein en haar neurologisch verbindingen? Yogi’s onderhouden een speciale relatie met de Mind en zien training van de Mind als sleutel voor een gelukkig leven. Wist je dat je drie Minds hebt die allemaal een eigen invloed hebben op hoe je denkt, voelt en naar de wereld kijkt. We kijken naar deze drie minds en het opschonen van de Mind.

De docente: Ingrid Bal
Ingrid Bal is kundalini-yoga docent en postnatale doula. Ze geeft training op het gebied van postnatale zorg en kundalini yoga en geeft wekelijks yogales in haar woonplaats Geldrop. Ze is autodidact in het vak communicatie en heeft haar kennis en ervaring opgedaan als gastvrouw in de horeca en als communicatie manager in het bedrijfsleven. Ze is getrouwd, heeft twee zonen en is een gepassioneerd tuinder.

Meer info: www.ingridbal.com

PRAKTISCHE INFO
Zaterdag 22 juni van 14-17 uur in Anahata, van Trieststraat 14
Kosten: €30,- (leraren en studenten €25)
Taal: Nederlands/ English
Aanmelden: beleefyoga.info@gmail.com

Meld je op tijd aan, er is beperkt plaats.

Omdat we lang stilzitten en diepe processen aanraken is ervaring met enige vorm van meditatie en/ of yoga vereist.