Docenten

Ontmoet onze Docenten

Al onze docenten hebben jaren ervaring, zijn allen gecertificeerd en met hart verbonden aan de kundalini Yoga.

Marianne van der Burgh

Marianne is Kundalini yoga docente. Zij studeert sinds 2008 bij Shiv Charan Singh. Daarnaast werkt zij als psychotherapeut in een eigen praktijk en ‘runt’ en beheert de ruimte “Anahata”.

Marieke Broers

De lessen van Marieke zijn soms fysiek pittig. Je eigen grenzen blijven voelen en accepteren, is daarbij belangrijk. Af en toe de uitdaging opzoeken en alles eruit halen wat er in zit, hoort er ook bij! Soms zijn de lessen rustiger, en meditatiever van aard.

Tessa Klomberg

Op mijn 18e maakte ik voor het eerst kennis met yoga. Vier jaar later ontdekte ik kundalini yoga. Door deze ervaring werd ik geraakt en super enthousiast voor deze vorm van yoga. Het mooie aan deze yogavorm vind ik, dat hij de vele aspecten van yoga en meditatie met elkaar verbindt.

Mihriban

Mihriban is gecertificeerd docent in Kundalini Yoga, Zwangerschapsyoga en Babymassage. Ze geeft al meer dan 15jaar les, komend seizoen op de dinsdagavond in t Cordium. Ik ben invaldocent bij Beleef Yoga en ik geef losse Workshops op aanvraag.

Laura Klinkenberg

Laura is sinds kort in de omgeving van Nijmegen komen wonen en al lang met Kundalini Yoga bezig. Ze is invaldocent voor Beleef Yoga.