Kundalini Yoga Workshops “Two Bodies One Soul” 1e op 17 Maart

KUNDALINI YOGA MET JE PARTNER
 “Two Bodies One Soul”

De workshops zijn ook los van elkaar te volgen, en hebben steeds een ander thema:
Zaterdag 17 maart, Harts-ontmoeting
Zaterdag 28 mei, Bewuste communicatie
Zaterdag 23 juni, Commitment

Tijd: 14u – 17u
Locatie: Yogacentrum Suniya, Haagsteeg 4 in Wageningen

Kosten: 60 Euro per koppel

Je kunt ook meedoen als je op dit moment niet in een relatie bent. Om te leren van je eerdere relaties of om de juiste partner aan te trekken. Schrijf je wel in als tweetal; een deel van de oefeningen doe je namelijk met z’n 2-en.

Begeleiding door: Rinske Frederiks en Ramón Eikenaar van Kundalini Yoga Wageningen
Voor opgave ga naar: http://kundaliniyogawageningen.nl/two-bodies-one-soul/

Meer informatie over de workshops:

In de workshops krijg je technieken en inzichten aangereikt vanuit de Kundalini Yoga om harmonie en verdieping in je liefdesrelatie te brengen. Alleen al het simpele gegeven van samen ademen en ontspannen, bewegingen op elkaar afstemmen, in een ritme komen, zorgt voor harmonie. Krachtige partner meditaties uit de Kundalini Yoga creëren een energie uitwisseling door aanraking, oogcontact en de vibratie van klanken (mantra).

Je leert yoga-oefeningen en meditaties om de lucht te klaren, intimiteit op te bouwen en meer energie te brengen in de relatie. Het veranderen van de vibratie (energie) van je dagelijkse communicatie met je partner heeft grote invloed. In de workshops krijg je uitleg over de Yogi Bhajan’s visie op de verschillen tussen mannen en vrouwen. Dit geeft je meer begrip (en respect) voor je partner en zijn/haar behoeften. Als je elkaars kwaliteiten erkent en beperkingen accepteert, het opgeeft om elkaar te willen veranderen, valt de strijd weg. Er ontstaat vertrouwen, veiligheid en ruimte voor plezier, intimiteit en spirituele groei.

De workshop op 17 maart met het thema “harts-ontmoeting” gaat in op wat er nodig is om de relatie met je partner levend en open te houden, zodat de liefde kan blijven stromen en heling mogelijk is. We doen speelse partneryoga warm-ups gevolgd door yoga oefeningen die werken op het hartgebied, om de afgeslotenheid als gevolg van pijnlijke ervaringen in het verleden op te laten lossen. Daarmee herstel je het contact met je Ware zelf en kan je elkaar weer ontmoeten vanuit je hart. We sluiten af met een bijzondere partnermeditatie waarmee je de hartsverbinding versterkt.

Meld je voor de workshops dus aan als tweetal & ervaring met yoga is niet nodig!